Backum Brass is jarig

Op 19 januari viert Backum Brass de tiende verjaardag met een feestelijk concert. Onder leiding van dirigent Vincent Verhage laat de band horen dat de ambitie om nog veel verjaardagen te vieren absoluut aanwezig is. 

Met de titel Backum in Green wordt een afwisselend programma in een Iers thema gepresenteerd. Vanuit de band soleert Roy van Schagen in The Green Hill en als gastsolist neemt Jamie Zaal de zangpartijen bij enkele nummers voor haar rekening. Maurits Hazeleger, een jonge cabaretier uit Castricum, neemt de presentatie voor zijn rekening. 

Ook De Skulpers onder leiding van dirigent Marcel Klaver leveren een bijdrage aan het programma. Deze combinatie is al meerdere keren erg succesvol en gezellig gebleken en ook deze keer kan het publiek zich hier op verheugen.

De deuren van het Jac. P. Thijsse College zijn vanaf 19.30 uur geopend en het concert begint om 20.00 uur. Kaarten zijn voor 10 euro online te bestellen via www.emergo.org/tickets. Ook zijn kaarten te koop bij Huitenga Slaapwoonwinkel. Denk er wel aan dat kaarten in de winkel alleen met contant geld af te rekenen zijn. Wanneer er na de voorverkoop nog kaarten beschikbaar zijn, zijn deze zaterdag ook aan de deur nog te verkrijgen.  (Foto: aangeleverd)