Atletiekvereniging Castricum viert 60-jarig bestaan

Castricum – Op zondag 28 augustus vieren de leden van AV Castricum het 60-jarig jubileum van de vereniging. De jubileumcommissie, bestaande uit John Oudejans, Sjoerd Huisinga en Sergio Felter, hoopt het feest met zoveel mogelijk mensen te vieren die betrokken zijn (geweest) bij de vereniging. Dat zijn senior- en masterleden van AV Castricum, trainers, vrijwilligers van de club, maar vooral ook oud-leden en oud-trainers.

Het middagprogramma begint actief met een aantal atletiekonderdelen waar vooral de gezelligheid voorop staat. Daarna een gezellige borrel, die wordt afgesloten met een buffet. Tussen 12.00 en 13.00 uur Is het sportpark geopend en worden de bezoekers welkom geheten. Om 13.00 uur starten de activiteiten die bestaan uit een speciale warming-up, verspringen, hoogspringen en een afsluitende Zweedse estafette. Men probeert ervoor te zorgen dat bij elk atletiekonderdeel een specialist aanwezig is, zodat de deelnemers tips krijgen om dit onderdeel goed te doen.

Fotopresentatie

Omstreeks 15.00 uur wordt een fotopresentatie gestart. Onder het genot van een drankje en gezellige muziek, worden video’s en foto’s gepresenteerd. Leden en oud-leden die oude foto’s en of video’s hebben, mogen die naar pr@avcastricum.nl mailen. De jubileumcommissie verzamelt het materiaal, zodat het tijdens het jubileumfeest getoond kan worden. Tip: Je kunt via www.google.com/intl/nl/photos/scan eenvoudig oude foto’s digitaliseren met je mobiele telefoon.

Buffet

Om 17:00 uur is het lopend buffet geopend voor de deelnemers die zich hiervoor hebben ingeschreven. Het jubileumfeest is om 20.00 uur afgelopen. De organiserende leden van AV Castricum vinden het leuk als er een grote opkomst is van leden, ouders van jeugdleden, trainers, vrijwilligers, oud-leden en oud-trainers. Eventuele partners zijn ook van harte welkom. Inschrijven kan via www.avcastricum.nl/Jubileumfeest. Daar kunnen deelnemers ook aangeven of ze meedoen aan de activiteiten en het buffet. De kosten voor het buffet met een drankje bedragen 15 euro per persoon. (Foto: aangeleverd)