Android workshop

Op dinsdagochtend 12 februari en donderdagochtend 14 februari kunnen geïnteresseerden in de bibliotheek in Castricum deelnemen aan een workshop over de Android tablet en telefoon. De workshop bestaat uit twee dagdelen en is op beide ochtenden van 10.00 tot 12.00 uur. Tijdens de workshop krijgen deelnemers uitleg over de bediening, de belangrijkste instellingen, toepassingen en apps. 
Tijdens deze basisworkshop (in twee delen) leert men stap voor stap de Android tablet te bedienen. De belangrijkste instellingen, toepassingen en apps komen aan de orde. Neemt u uw eigen tablet en Google account mee? Ook mensen met een Android telefoon zijn van harte welkom. De toegang voor beide bijeenkomsten samen bedraagt € 15,- .
Meer weten over de mogelijkheden van een Android tablet of telefoon? Ga op dinsdag 12 februari en donderdag 14 februari naar Bibliotheek Kennemerwaard locatie Castricum, Geesterduinweg 1. De bijeenkomsten zijn van 10.00 tot 12.00 uur. Aanmelden kan op www.bibliotheekkennemerwaard.nl via de agenda of bij de klantenservice in de bibliotheek (betalen met pin). (Foto: Pixabay)