Aftrap Bloemendagen 2019

De 67ste Bloemendagen vinden plaats van zaterdag 4 mei tot en met woensdag 8 mei. Om op de hoogte te zijn van alle data voor dit jaar nodigen de organisatoren iedereen uit om op zondag 17 maart naar de Oude School te komen. Vanaf 14.00 uur is iedereen welkom om hier de laatste nieuwtjes te horen. Aansluitend vindt het Proeflokaal van de Dampegheest Bierbrouwerij plaats.

Deze middag zal men samen met de vele oude rotten in het vak alle nieuwe ploegen verwelkomen die zich vorig jaar hebben opgegeven om dit jaar voor het eerst mee te doen. Het is misschien leuk om een nieuwe ploeg aan een bestaande ploeg te koppelen zodat ze op sleeptouw worden genomen door het gehele proces.

Natuurlijk laat men de film van vorig jaar zien die gemaakt is door Kees Bos. Deze bevat momenten van het ritsen en het eindresultaat van de mozaïeken. Ook komt de film van 20 jaar geleden (1999) aan bod.

De organisatoren zijn nog op zoek naar een nieuwe filmer voor de Bloemendagen die alles voor de historie van de Bloemendagen en die van Limmen vastlegt. Ook hij/zij is van harte welkom tijdens deze aftrapmiddag.

Dus: zondag 17 maart, 14.00 uur, Oude School, Schoolweg 1. (Foto: aangeleverd)