Afscheid meester Rob, elke dag was een feestje

Donderdag 31 maart heeft basisschool De Klimop in Castricum op feestelijke wijze afscheid genomen van de directeur van de school, Rob Starreveld. Na precies elf jaar en elf maanden directeurschap op De Klimop heeft hij besloten in een andere omgeving met een nieuwe uitdaging zijn onderwijscarrière voort te zetten. Sinds 1 april is hij directeur van openbare basisschool De Fontein in Alkmaar.

Aan het begin van zijn laatste werkdag op De Klimop werd meester Rob volop in de bloemen gezet door  kinderen. Iedereen had een eigen bloem meegebracht. De kinderen kwamen bovendien als verrassing allemaal in sportkleding naar school, omdat meester Rob zo van sport houdt. En alle leerlingen trakteerden de vertrekkende directeur op mooie optredens tijdens een ‘Klim-Rob-het-podium’.

Het afscheid was compleet met een traktatie voor de hele school van meester Rob. Rob Starreveld: ,,Deze laatste schooldag was natuurlijk heel bijzonder en feestelijk, maar ik heb elke schooldag op De Klimop als een feestje ervaren. Ik ben ontzettend blij om bijna twaalf jaar directeur geweest te zijn van zo’n fijne school met een enthousiast team, lieve kinderen en leuke ouders. De Klimop heeft als motto ‘Groeien met plezier’ en dat zorgt voor een prima sfeer op school. Ik zal daarom altijd met veel plezier aan De Klimop terugdenken!” Het directeurschap van De Klimop wordt voortgezet door Klaas Degen.