Aankondiging open Limmen Tafeltennistoernooi

Limmen – Vrijdag 28 februari zal het jaarlijkse Open Limmen Tafeltenniskampioenschappen voor de jeugd uit Limmen, Heiloo, Castricum en omstreken worden georganiseerd.

Dit jaarlijks terugkerende evenement nodigt alle jeugd van harte uit om geheel vrijblijvend aan dit leuke toernooi mee te doen. Het Open Limmen 2020 zal komende vrijdag van 18.30 tot 20.00 uur worden georganiseerd in de sporthal aan de Hogeweg 61 te Limmen. Iedereen van 7 t/m 17 jaar is van harte welkom om mee te doen aan dit gezellige toernooi, voor wie wel eens eerder heeft getafeltennist of niet. Wie geen tafeltennisbatje heeft kan deze natuurlijk lenen. Het is handig om sportkleding en sportschoenen mee te nemen. Inschrijving kan ter plaatse.

De deelnemers zullen diverse partijen spelen tegen leeftijdsgenoten en maken hierbij in verschillende leeftijdscategorieën kans op mooie bekers. Voor ouders en andere toeschouwers zal natuurlijk de koffie klaarstaan. Met de kenmerkende gezellige en sportieve sfeer van dit jaarlijks terugkerende evenement hopen ze dit jaar wederom een mooi toernooi te mogen organiseren. (Foto: Pixabay)