Aangereden door eigen auto en meer politienieuws

Zaterdag 27 januari rond 17.00 uur kwam er bij de politie een melding binnen dat er een persoon voor de garage op de grond lag in Castricum. Het bleek dat de man met zijn auto voor de garage stond en uitgestapt was om de deur open te maken. Daarbij werd hij van achteren aangereden door zijn eigen auto. Vervolgens kwam hij klem te zitten tussen de voorzijde van zijn auto en de garagedeur. Hij is zelf tussen de auto en garagedeur uit gekomen. De man is onderzocht en het bleek dat een scheenbeen was gebroken. De man is overgebracht naar het ziekenhuis.

Maandag 22 januari werden er valse biljetten van vijftig euro ingeleverd aan het politiebureau. Deze biljetten waren overduidelijk vals en voorzien van diverse Chinese of andere Oosterse tekens. Het valse geld was gevonden op de grond van een horecagelegenheid in Castricum. De biljetten zijn vernietigd.

Vrijdag 26 januari rond 11.00 uur vond een verkeersongeval plaats op de Stationsweg. De bestuurder van een personenauto parkeerde zijn voertuig in een parkeervak. Hierna opende de passagier de deur om uit te stappen. Hierbij is er vermoedelijk niet gekeken of er nog verkeer aan kwam. Een passerende fietser schampte de deur en kwam vervolgens ten val.

Vrijdag 26 januari omstreeks 19.50 uur heeft een bewoner van de Boschweg in Akersloot vuurwerk afgepakt van een aantal jongens. Even later hoorden de bewoners gerommel aan het hek. De brievenbus was van het hek afgetrokken. Deze werd later in de sloot teruggevonden.

Zaterdag 27 januari om 2.15 uur is geprobeerd in te breken in een schuur aan de Boschweg in Akersloot. Dat is niet gelukt. Er is wel schade ontstaan aan de stang en de deur.