Aan tafel met… Inez Mühren

Limmen – Kunstenares Inez Mühren verzorgt op woensdagmiddag 28 augustus, om 15.00 uur, een workshop Handletteren in de bibliotheek in Limmen. Wie het handletteren een beetje onder de knie hebt kan er allerlei leuke dingen mee doen. Verzin eigen quotes, maak eigen doe-het-zelf servies of pak cadeautjes nog mooier in. Hoe leuk is het om creatief bezig te zijn?

Wil jij ook leren hoe je jouw favoriete quote omzet naar een prachtige tekst op papier? Hoe je de mooiste sierlijke letters tekent?  Inez leert met handige tips en trucs hoe je zelf aan de slag gaat. De koffie en thee staan klaar en iedereen is van harte welkom om aan te schuiven aan de leestafel in de bibliotheek. De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig.

Aan tafel met… in de bibliotheek geeft mensen uit het dorp de gelegenheid om hun verhaal of kennis te delen met anderen. Dit kan een interessant beroep zijn, een leuke hobby, een onderwerp dat je na aan het hart ligt of iets interessants dat je hebt (mee)gemaakt. De leestafel in de bibliotheek biedt zo een podium voor interessante workshops, verrassende presentaties en boeiende verhalen. Wie zelf eens een ‘Aan tafel met…’ wil verzorgen kan zich aanmelden bij de medewerkers in de bibliotheek. (Foto: aangeleverd)