Honderd gratis e-books beschikbaar via ThuisBieb

Castricum – De gebouwen zijn weliswaar gesloten, maar de bibliotheek is online gewoon open. In de ThuisBieb-app zijn honderd e-books gratis beschikbaar gemaakt, ook voor mensen die geen lid zijn van de bibliotheek. Met de ThuisBieb willen de bibliotheken iedereen die thuiszit een hart onder de riem steken én een mooie leeservaring bieden in deze onzekere tijd.

De brede selectie bevat voor elk wat wils: van spanning tot chicklit en van literatuur tot informatief. Tot de selectie aangeboden boeken behoren populaire titels als ‘Rinkeldekink´ van Martine Bijl en de nieuwste editie van het voetbalmagazine ‘Hard Gras’, maar ook te ontdekken boeken als ‘Post voor Rus Ordelman’ van Bette Adriaanse, ‘De mentor’ van Tessa Kollen en ‘Mindgym work-outs’ van Wouter de Jong. De jongere lezer vindt in de app naast bekende titels als ‘Stuntvlogger Sam’ van Jelmer Jepsen, ook bijzondere boeken als ‘Toverhanden’ van Chris Winsemius en ‘Alaska’ van Anna Woltz. Kijk op www.jeugdbieb.nl voor nog veel meer titels, tips en inspiratie.

#ikleesthuis
Samen met de CPNB is de campagne #ikleesthuis gelanceerd. Download nu de app en geniet van het mooie aanbod. Geheel gratis! De ThuisBieb is in ieder geval open tot en met 10 mei. Uitgebreide informatie over dit initiatief is op www.thuisbieb.nl te vinden. (foto Mohamed Hassan via Pixabay)